Tisdag, onsdag, torsdag

I tisdags åkte jag tidigt på morgonen till tandläkaren för att laga mitt hål, som "tur" var det inget hål. Min förra lagning hade bara gått sönder, så han tog bort hela lagningen och fyllde igen den ige, om det inte har blivit bättre på två veckor måste den rotfyllas... 

Igår var det dags för en till spruta.. Svininfluensan, jag trodde jag hade övervunnit min sprutfobi, men den visade sig tydligt igår. Blev nästan lite fundersam över mitt beteende eftersom det gjorde lika ont som när en mygga biter en i armen, alltså det kändes knappt, antagligen är jag nog väldigt rädd för sprutor..

Idag har jag mått lite dåligt och det kunde man göra någon dag efter vaccinet men det har gått över nu. Var och besiktigade (hur det nu stavas) Marcus bil idag, Jag var jätte nervös innan för att jag skulle köra fel eller nått så jag var där en halvtimma innan, haha, men det gick jätte bra och bilen fick inga anmärkningar :) Sedan åkte jag hem till gården för att fixa lite med Pine Cam som ska kvala imorgon :D Ska bli jätte spännande!

Nu på kvällen har jag filat på de sista dansstegen som jag ska redovisa på dansen imorgon och lära ut till resen av klassen! Har dansat i tre månader och kan inte så många steg, får se vad de tycker..




Veckan

Denna veckan har verkligen gått fort och Sthlms resan är väl en orsak till det :) Torsdagen var jag häst- och hundvakt hemma på gården. Hade tänkt att det skulle vara en städdag men sköt det åt siden när de behövde hjälp. På fredags kvällen var det middag med Elsa, Emma och Emelie på Corner, supertrevligt och absolut inte sista gången! Lördag och söndag har varit jobbardagar, båda dagarna har gått jätte bra och fort! På lördagskvällen firade jag även Christoffer (min bror, för de som inte vet), 22 år! Grattis. Vad gamla vi börjar bli nu.. När jag var liten trodde jag inte vi kunde bli såhär gamla :P Nu är vi så gamla så ingen bor hemma och hela familjen kommer till varandra i olika bilar.. Lustig känsla om man tänker efter.

Denna kvällen har jag inte gjort mycket, somnade i soffan och då förvann bara tiden. Tänkte ju städa idag, får städa, göra läxan och kolla på söndagsfilmen samtidigt.. Kommer nog inte gå och det blir väl antagligen att man fastnar framför filmen. Jag har blivit så skoltrött nu på sista tiden och orkar verkligen inte slå upp läxboken, längtar verkligen tills skolan är över och man kan börja jobba.

Pink oslagbart!

Resan upp till Sthlm är något som jag sent kommer glömma. Pink var hur bra som helst! Hade aldrig kunna föreställa mig hur bra hon skulle varit går knappt att förklara hur bra hon va, ni får helt enkelt inte missa att köpa biljetter tills nästa Sverige besök.

Dagen började med avgång ifrån Staggs skolgård. Resan gick bra och Jesper och Granberg var duktiga och hittade hotellet direkt. Måste bara säga att det var ett jätte fint hotell; billigt, nära drottninggatan och frächt. Snabbt ut på stan och shoppa så mycket som det gick innan Sofie och jag skulle hitta till Globen, själva! Missade spårvagnen med två meter och blev oroliga av att vi skulle behöva stå lägst bak. När vi kom till Globen var det världens kö, den rullade på fort och vi fick platser ca fyra meter från scenen. Ni vet redan hur bra konserten var så behöver ju inte nämna det igen:P

Dagen efter var det snabb shopping innan resan bär av hemåt..


Ser framåt istället

Usch är fortfarande lite skakis efter att någon gick i trapphuset och slog med något i räcket i morse. Hör en massa ljud nu på kvällen.. Inte för att det var så farligt och det kanske helt enkelt var någon som gjorde någon reparation eller något men det lät väldigt läskigt och när jag tittade ut så såg jag någon gå sakta neråt i trapphuset. Jag ringde såklart mamma och pappa så jag skrämde upp dom ordentliget det resulterade även i att pappa stod här och tokringde på dörren för en halvtimme sen. Jag kan även säga att jag hade femton missade samtal vid den tidpunkten. Stackarna jag hade inte tänkt alls på att dom kanske var oroliga och ville se om jag hade kommit hem efter att jag varit och ridit hemma på gården tidigare idag.

Men men nu försöker vi glömma det, jag är verkligen inte van vid att bo i stan. Imorgon blir det en resa upp till Sthlm med Sofie, Jesper och Granberg. Ska bli skitkul! Men jag har inte förberett mig alls på det faktiskt, alltså i tankegång, tänk att jag ska se Pink imorgon! Live! Helt otroligt, våran idol. Tänk om man hade haft den attityden :P

Avresa blir från Stagnelius skolgård imorgon bitti kl 9 och då ska Sofie ha fixat sitt MVG i det hon nu ska redovisa i. Hoppas på det iaf :) Nu har jag sprungit runt här och provat kläder tills imorgon och jag har upptäckt att jag måste ha Sveriges mest tråkiga garderob.. Fanns inte mycket till utbud när man ska hälsa på storstaden. Fick slänga ihop något och hoppas att ingen tänker "bonde från landet" när jag står i Globen och skriker. Tror faktiskt ingen ens kommer lägga märke till mig, haha. men ändå..

Denna vecka kommer gå fort fram då den redan är fullplanerad med jobb, hästar och kompisar :) Precis som jag vill ha det !

Måste även tillägga att jag har skrivit ett träningsschema och det börjar med att vara ledig från träning i två dagar då jag är i Sthlm :P Precis som jag vill ha det!

Puss och godnatt!

Helgen

Fredagens festande blev en riktig höjdare med min kusin, det var jätte kul på Palace, riktig duktig DJ så det blev dans i många timmar :)

Igår satt jag bara hemma och tog det lugnt och städade. Tycker det ser riktigt trevligt ut här nu bara lite små detaljer i vardagsrummet som bör fixas. Jätte skönt att ha ett sovrum nu också, vardagsrummet känns så stort :) Köket är ju inte klart än men jag ska se vad jag kan göra innan Marcus kommer hem, hans pappa ska tapetsera och måla så det blir bara för mig att sätta upp köksluckorna, men det tycker jag är ett stort projekt för min del. Upptäckte min talang för att göra sås igår när jag gjorde kyckling och ris. Blev faktiskt jätte gott! Jag tycker det är ganska kul att laga mat men jag har aldrig någon fantasi om vad man kan göra för maträtter så det blir ofta samma mat.

Denna dagen har gått väldigt fort, men det var väl antagligen för att jag sov till tolv.. Dagen bara försvinner då. Städade lite här hemma, sen åkte jag hem till mamma och pappa och borstade mina hästar, sen blev det fika och fira pappa. Nu sitter jag här och väntar på ensam mamma söker och undrar om det går någon bra film ikväll?

Fest efter alla om och men

Ja det blir nog fest ändå. Det har varit lite tvekan och jag har ändrat mig hit och dit, men snart anländer min kära kusin från Växjö och det blir nog utgång på Palace. Har förfestat för första gången i mitt liv själv, så det är en merit nu (att jag klarar mig själv), dock vill jag säga att det är roligare med sällskap. Men den som väntar på något gott, han väntar ju aldrig för länge, sägs det så jag sitter här och väntar ett tag till.  Har verkligen varit sugen att gå ut ikväll, man kan säga att det var ett tag sen och även att det är svin kallt ute så är jag sugen, egentligen är ju det här mystiden på året, då man kryper under en filt med varm choklad och glömmer allt vad fester är. Eller så är det bara så att jag tror att det är så, det var nämligen jätte många som skulle ut ikväll.

Imorgon ska jag ha en hel ledig dag och gå och pyssla och städa i lägenheten.

Gardiner och redovisning

Hade min lektion i ledarskap idag, det gick verkligen åt det hållet man inte vill. Gjorde det as dåligt iaf, och jag som ville ha MVG i det ämnet (det enda ämnet som jag vill ha MVG i) men det gick helt galet. Alla var jätte duktiga och hade med sig gruppen när de hade sin lektion men jag stod bara och babblade. Får skriva det på min utvärdering hur dålig jag tyckte att jag var, det borde väl ge några extra poäng iaf. Men men försökte glömma det med att visa Emma lägenheten och kolla på gardiner. Hade världens idé på gardinen men nu ville den inte bli fin när jag hängde upp den på det sättet som jag ville. Så nu får jag åka och köpa en till. Nu har jag iaf glömt lektionen och är irriterad på gardinen istället. Det är ju väldigt bra att ha många saker att irritera sig på, då byter man problem hela tiden, haha ;P

Fest och resor

Sitter och kollar på teve, nu på hösten är det ju ganska bra pogram på kvällarna, mycket mysigt tycker jag! Idag har jag varit hemma och kört två hästar, var helt stalfrusen sen när jag kom in i huset. Marcus har ringt och meddelat att han har det bra och att det är ca 25 grader varmt där nere! Det skulle inte vara fel med lite värme här hemma också. Denna dagen har verkligen gått fort, skyndade mig hem för att jag skulle hinna pyssla lite med lägenheten, men var tvungen att handla och laga mat så jag hann inte med något pyssel alls, teven lockade för mycket också. Man hinner inte mycket när man bor själv det har jag märkt. Mycket som ska planeras hela tiden. Men jag är jätte glad att jag flyttade, trivs verkligen i lägenheten :)

På fredag hade jag tänkt att festa men det verkar som om det är bara jag som kan. Har försökt få med mig Ida och hon ska nog ringa mig snart om det blir något. Hoppas! Det var så länge sedan jag var ute, så det är verkligen på tiden nu!

Nu är det bara sex dagar kvar till Pink! Längtar verkligen, ska bli så roligt att shoppa i Sthlm också, har inte shoppat på ett par månader känns det som. Det blir även en Ullareds resa inom kort med Sofie, ska bli väldigt kul det också. Ska nog inte köpa lika mycket som förra gången då jag köpte typ en årsförbrukning på diskmedel men lite roligt får man nog med sig hem.

Vanligt..

Idag har dagen börjat lite bättre än igår som var en jobbig dag då Marcus åkte iväg, nu väntar tre månader utan honom.. Sofie och jag har börjat komma igång med vårat projektarbete nu, och det är väl på tiden. Men det är inte bara vårt fel faktiskt eftersom vi inte har haft någon handledare förens idag.

Kommer knappt på något att skriva, det är nästan det vanliga varje dag...

RSS 2.0