Tips och avklippt namn

Jaha, nu har jag haft min blogg i en dag och börjar fundera på vilket sätt man ska skriva... Ska man anta så här i början att folk kommer läsa bloggen eller ska man skriva den som en egen dagbok för sig själv? För om man vill att andra ska läsa den så borde man kankse presentera vem man är och om det är något nytt man gör så kanske man ska skriva vem det är eller vad det är och vad det är i ens liv, hmm. 

Om någon undrar, (kanske Sofie eftersom hon vet att jag glömde skriva m:et på mitt leg), varför jag inte heter hela mitt efternamn så är det därför att mitt namn verkar vara ganska vanligt och populärt så var tvungen att slopa "röm", hade heller ingen fantasi och komma på något annat namn.

Jaja är hemkommen nu ifrån travet och är helt slut. skulle bara vilja lägga mig framför teven och slappa kvällen ut. Men måste duscha och fixa och sedan åka in till Kalmar och lämna bilen till mamma. Ska även stanna kvar i stan och sova i lägenheten, som snart kommer bli mitt nya hem :)

Imorgen kommer jag antagligen bara vara träningsklädd i skolan. Först på morgonen blir det dans och sedan vid lunch blir det orientering på Svinö. Ska bli kul, tycker faktiskt det är kul att orientera (om man inte springer fel i början förståss och allt blir helt förvirrat, då har jag en tendens att ge upp..)


 


Även jag

Nu är även jag med i bloggvärlden, tyckte det var på tiden..

Skönt med dessa dagar i skolan, går bara till halv ett :)
Dock väldigt tråkiga ämnen filosofi A, matte C och naturkunskap B..

Nu är det dags att gå ut och rida på två hästar, sedan blir det in till travet och rida ännu mer fast i monte´. 

Ha det så bra så länge så hörs vi senare! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0