Stor dag

Fick nämligen hem soffan idag!! Har redan blivit min favorit möbel :) Den fyller nästan halva vardagsrummet så den är väldigt stor.

Har verkligen inte gjort ett handtag idag, har bara legat i den nya soffan och varit lycklig över att vi har köpt en soffa tillslut, tänk sålänge som vi har pratat om att få en ny:)

Nu är det ju bara tre veckor kvar tills Marcus kommer hem så tänkte ta tag i lite saker innan han kommer hem så att vi kan renovera klart fortare när han kommer hem det är t ex att köpa allt matrial och mäta ut hål i köksluckorna. Sen är det inte så mycket mer som jag kan göra. Men det är inte så mycket kvar i köket att göra heller det är bara måla en vägg, tapetsera och få upp lamporna och köksluckorna. Sen är det klart och då kommer det roliga; inreda och kunna börja laga mat, iaf när vi är två här hemma, det är så tråkigt att laga till sig själv..

Skolan har börjat nu igen och då börjar alla nya rutiner igen . Ska försöka komma igång med träningen igen nu efter ett längre uppehåll.. Fast jag har faktiskt jobbat ganska mycket på jullovet och då rör man sig typ hela tiden så jag behöver inte känna någon ångest för det men det är alltid skönt att ha lite kondition vilket man inte tränar när man jobbar. Så nästa vecka då ska jag börja simma igen sen tänkte jag börja promenera lite om det inte är för mycket snö ute.. Det är ganska skönt att vara ute för då märker man lättare att det blir ljusare och då blir man gladare!

Ska gå och lägga mig nu och imorgon är det dags för skola.. ska försöka hålla glöden uppe nu den sista terminen och få så bra betyg som möjligt men hur lätt är det när man är fruktansvärt skoltrött och har en pojkvän som snart kommer hem, vilket kommer göra det jätte jobbigt att komma upp på mornarna. Men jag ska bita ihop!

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0